|  bg |  en 
Обекти със свободни апартаменти за продажба:

- Манастирски ливади - запад - завършен с разрешение за ползване

- Марик- 4 в жилищен комплекс кв. Студентски град
- етап: довършителни работи


Фирма “ Марик ” ЕООД е създадена през 1995 г. и вече над 20 години осъществява проектиране и собствено строителство на терени в елитни столични квартали.


“Марик” ЕООД е с доказан опит и реални резултати в областта на проектирането, изграждане на нови строителни обекти, както и реконструкция и модернизация на съществуващи такива.


В състояние сме да изпълним всички изисквания от страна на инвеститорите за качествено, високо-технологично и ефективно строителство при стриктно спазване на законите, правилниците и наредбите за строителния процес у нас.


Дружеството е със стабилни позиции на пазара, като се стреми да постига това с професионализъм, висока производителност, да не допуска забавяне на строителството и нарушаване на технологията.


Разполагаме с висококвалифицирани специалисти във всички области на строителството. Стриктно се следят строителните процеси, влагането на качествени материали, сертификати за качеството им, прецизно, коректно, законосъобразно водене и съставяне на строителните книжа - актове, протоколи, договори и други.


Поетите ангажименти се изпълняват качествено и в срок, даваме гаранция за всички видове услуги. Осигуряваме гаранционно и следгаранционно обслужване на всички обекти и изделия, които предлагаме.

Марик 3 - Завършен
[oще...]

Марик 4
[oще...]